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A slightly modified recipe of the great Austrian chefs Karl and Rudolf Obauer / ein von den grossen österreichischen Köchen Karl und Rudolf Obauer inspiriertes Rezept
Tomato goat cheese tarte with smoked ham
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Serves: 4
Prep Time:
Cooking Time:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Ingredients
- a round puff pastry (approx 270 g) / runder Blätterteig (ca 270 g)
- 500 g cherry tomatoes / 500 g Cherrytomaten
- 150g goat cheese roll (or fresh goat cheese) / 150g Ziegenfrischkäse
- 100 g sliced smoked ham / 100g geschnittener geräuchter Rohschinken
- Dried Italian herb mix / italienische Kräutermischung
- Olive oil / Olivenöl
Instructions
DEUTSCHE VERSION NACH DEM ENGLISCHEN TEXT
- Put the puff pastry on a baking paper on a round baking tray and stab some holes with a fork
- Halve the cherry tomatoes, cut the goat cheese into small slices and cut the raw ham in half. Mix well and spread all together on the puff pastry
- sprinkle generously with olive oil and dried herbs
- Bake for 25 minutes in the lower half of the oven at 220° C.
- Blätterteig auf einem Backpapier in eine runde Form geben und mit einer Gabel einstechen
- Cherrytomaten halbieren, Ziegenkäse in schmale Taler oder Stücke schneiden und den Rohschinken halbieren. Alles zusammen gut vermischt auf dem Blätterteig verteilen
- grosszügig mit Olivenöl und Kräutermischung besprenkeln
- 25 Minuten in der unteren Hälfte des Backofens bei 220 Grad backen